Autonòmic

El Consell concedeix prop d’1,5 milions d’euros a les associacions i federacions de la gent gran

Les subvencions es destinen per a pagar el lloguer dels locals la compra de béns inventariables i despeses d'activitats que es varen fer o es faran entre el dia 1 de juliol de 2021 i el dia 30 de juny de 2022

En total es beneficiaran d’aquestes ajudes 160 entitats que s’han presentat a la convocatòria d’enguany

Les subvencions es destinen per a pagar el lloguer dels locals la compra de béns inventariables i despeses d’activitats que es varen fer o es faran entre el dia 1 de juliol de 2021 i el dia 30 de juny de 2022


El Consell de Mallorca concedeix 1,5 milions d’euros a les associacions de la gent gran, de la qual es beneficiaran 160 entitats que s’han presentat enguany a la convocatòria de la institució insular

Aquest 2022 el Consell havia incrementat la partida en 120.000 euros en relació amb l’any passat. La institució insular reforça el compromís d’atendre a les persones majors perquè puguin gaudir plenament de les activitats de lleure una vegada han finalitzat les restriccions i s’ha recuperat la normalitat.

El conseller de Juan ha remarcat que el Consell des de diferents àmbits fa feina pel desenvolupament d’un envelliment actiu, saludable i satisfactori. També ha destacat la recent creació del Consell de Persones Majors que permetrà a aquest col·lectiu tenir un paper actiu dins de les polítiques públiques de Mallorca i també la participació social en l’àmbit comunitari.

De Juan també ha destacat el fet que actualment l’atenció ja és presencial mitjançant cita prèvia. I que l’augment de 120.000 euros en relació amb el 2021, que es destina al manteniment i a les activitats socioculturals, significa un increment de 500 euros per federació respecte a l’any anterior i de 600 euros per a les associacions. Una altra a novetat d’aquesta convocatòria, és que s’inclou com a despeses subvencionables aquelles derivades de la contractació de personal per a tasques administratives.

Les subvencions es destinen per a pagar el lloguer dels locals la compra de béns inventariables i despeses d’activitats que es varen fer o es faran entre el dia 1 de juliol de 2021 i el dia 30 de juny de 2022, ambdós inclosos. Les activitats que es duran a terme són les que estan relacionades amb la salut física i mental com gimnàstica, ball, ioga, tai-txi, pilates, relaxació, expressió corporal i psicomotricitat, activitats d’estimulació de la memòria; visites socioculturals; tallers intergeneracionals i de noves tecnologies. I també activitats de dibuix, pintura, fotografia, corals, tallers de teatre i aprenentatge musical i conferències de contingut divers, cursos d’idiomes i taller de manualitats.

A %d blogueros les gusta esto: