Andratx

PP, El PI , C’s i Podem treuen endavant la moció de reprovació contra el batle socialista Mir

Gonzalvo ha advertit Mir que si aquesta moció sortia endavant “i no presenta la seva dimissió, valorarem una moció de censura”

El ple de L’Ajuntament d’Andratx ha aprovat la reprovació del batle socialista, Toni Mir, a iniciativa del Partit Popular.

Estefanía Gonzalvo: “La seva actitud indigna ens ha obligat a demanar la seva reprovació”

Els populars tornen a posar sobre la taula la possibilitat d’una moció de censura


La portaveu popular ha recordat diferents episodis dels darrers mesos, entre els que ha destacat els insults del batle a la regidora de Podem

La portaveu del PP d’Andratx, Estefanía Gonzalvo, ha defensat la reprovació del batle pels continus episodis “de faltes de respecte i mala educació que li hem anat advertint al llarg d’aquests tres anys i la seva incapacitat de gestionar i resoldre els problemes dels andritxols”. “La seva actitud indigna ens ha obligat a demanar la seva reprovació”, ha manifestat la popular, que ha rebut el suport de la resta dels partits de l’oposició com dels socis de govern, d’El PI.

D’aquesta manera, el PP d’Andratx ha tret endavant, en un ple extraordinari, amb els vots del PP, Ciutadans, Podemos, el PI, l’abstenció de Més i només el vot en contra del PSOE, la moció per a la reprovació del batle andritxol.

Gonzalvo ha advertit a Mir que si aquesta moció sortia endavant “i no presenta la seva dimissió, valorarem una moció de censura”

La portaveu popular ha recordat diferents episodis dels darrers mesos, entre els que ha destacat els insults del batle a la regidora de Podem, que tragués recentment del ple al regidor de Ciutadans i que no li permetés a ella mateixa intervenir telemàticament a un ple després de ser intervinguda quirúrgicament.

També li ha retret exemples de la mala gestió, com l’aprovació dels pressuposts amb el seu vot de qualitat, els temps d’espera per les llicències municipals, la falta de solucions a la manca d’efectius policials, així com la seva falta d’interès davant els embossos pel tancament del túnel de Son Vic.A %d blogueros les gusta esto: