Andratx

Mobilitat i Infraestructures avança l’obertura prevista del túnel de Son Vic en un mes

El conseller Iván Sevillano s'ha reunit, per setena vegada, amb el teixit empresarial i associatiu de Peguera i Andratx per a la coordinació i seguiment de les obres

Des del 8 de juny, el túnel s’ha mantingut completament obert, de dia i de nit, i així es mantindrà fins passat l’estiu

El conseller Iván Sevillano s’ha reunit, per setena vegada, amb el teixit empresarial i associatiu de Peguera i Andratx per a la coordinació i seguiment de les obres una vegada finalitzat l’estiu

Mobilitat i Infraestructures ha avançat l’obertura prevista del túnel de Son Vic en un mes, el qual roman completament obert des del 8 de juny, en lloc del 30 de juny, com estava previst. «Aquestes obres són un exemple de gestió per i amb la gent, veïns i veïnes, teixit empresarial i associatiu han pogut participar, en la presa de decisions, durant tot el procés» ha apuntat el conseller Sevillano.

El conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, s’ha reunit, per setena vegada, amb el teixit empresarial i associatiu de Peguera i Andratx per a la coordinació i seguiment de les obres una vegada finalitzat l’estiu. A la trobada també hi ha assistit la directora insular d’Infraestructures, Olga Martínez.

El túnel de Son Vic, prèviament al 8 de juny, romania tancat durant les nits a causa de les obres de millora que hi du a terme el departament de Mobilitat i Infraestructures. Des del 8 de juny, el túnel s’ha mantingut completament obert, de dia i de nit, i així es mantindrà fins passat l’estiu, tal i com es va comprometre el conseller.

Reunió oberta a tota la ciutadania

A la reunió oberta a tota la ciutadania, el conseller de Mobilitat i Infraestructures ha explicat l’actualitat de les obres i ha convocat una nova reunió de cara a les setmanes vinents per continuar amb la presa de decisions, de manera conjunta i participativa amb la ciutadania, i decidir la represa de les obres una vegada acabat l’estiu.

«Estam molt orgullosos de demostrar que fer política participativa és possible. Aquestes reunions obren la porta cap a una nova forma de fer, però també d’entendre política, no només per la gent, sinó amb la gent, i les continuarem perquè entenem que la gent ha de poder tenir veu en les decisions que afecten el seu dia a dia» ha explicat el conseller Sevillano.

A %d blogueros les gusta esto: