El PSOE d’Andratx ofereixen a El Pi un canvi de batlia socialista per salvar el pacte de govern


Davant els dubtes que han manifestat públicament els regionalistes sobre votar a favor de la moció de censura presentada pel PP, els i les socialistes els hi hem fet una proposta per continuar amb el pacte del 2019

Davant els dubtes que han manifestat públicament els regionalistes sobre votar a favor de la moció de censura presentada pel PP, els i les socialistes els hi hem fet una proposta per continuar amb el pacte del 2019.


Els Socialistes d’Andratx han ofert un canvi de batlia socialista a El Pi per salvar el pacte de govern signat el 2019. D’aquesta manera, davant els dubtes que han manifestat públicament els regionalistes al darrer plenari, sobre votar a favor de la moció de censura presentada pel PP, “els i les socialistes els hi hem fet una proposta per continuar amb el pacte tal com es va signar el 2019”.


L’Agrupació Socialista d’Andratx ha plantejat aquesta proposta aquest dilluns, “ja que podria resoldre els problemes que argumenta El PP a la moció de censura presentada amb el suport del El Pi i que podria, també, dur als regionalistes a rompre el pacte de govern signat el 2019 i pel qual els i les socialistes seguim lluitant fins al final”.


“La prioritat per als socialistes d’Andratx és continuar fent feina de valent per als andritxols i andritxoles, així com complir el 100% del pacte de govern amb el qual els grups que hi formen part es varen comprometre. Els i les Socialistes tenim clar que no volem que governi la dreta a Andratx i, per aquest motiu, s’ha fet tot el possible les dues darreres setmanes perquè així sigui”.


Previous post “Fuster a Son Mas. Un assaig necessari”
Next post El PI expulsa de la batlia es Saig per “caparrut”