28/11/2022

El consistori demana més suport policial per a garantir la seguretat al municipi

Jaume Porsell ha explicat que «tenim una gran mancança d’agents i no tenim la capacitat per poder prestar el servei ordinari»Jaume Porsell ha explicat que «tenim una gran mancança d’agents i no tenim la capacitat per poder prestar el servei ordinari»

L’Ajuntament d’Andratx ha demanat a Delegació de Govern, en una reunió mantinguda entre la batlessa, Estefania Gonzalvo, i el regidor de Policia Local i Seguretat Ciutadana, Jaume Porsell, amb la delegada del Govern, Aina Calvo, i el secretari general, Ramon Morey, una major implicació i més suport policial per a poder garantir la seguretat dels andritxols i dels visitants a causa de la manca d’efectius policials que pateix el municipi.


D’aquesta manera, el consistori ha sol·licitat «més coordinació i la col·laboració de la Guardia Civil per mantenir l’ordre públic, almenys, durant les festes patronals d’estiu que es celebren a tots els nuclis del municipi» perquè «la gran afluència de persones que es desplacen a Andratx i el reduït nombre d’agents policials del municipi fan que perilli la seguretat de la ciutadania» ha explicat Gonzalvo.


L’Ajuntament d’Andratx ha demanat a Delegació de Govern una major implicació i més suport policial per a poder garantir la seguretat dels andritxols i dels visitants a causa de la manca d’efectius policials

Pel que fa al dèficit d’efectius policials a Andratx, Porsell ha explicat que «tenim una gran mancança d’agents i no tenim la capacitat per poder prestar el servei ordinari» per això «volem que els agents vegin Andratx com una destinació atractiva per exercir la seva tasca».