28/11/2022

Maria del Mar Bonet, a Andratx

L’esdeveniment ha tingut lloc a la possessió de Son Mas, a la popularment coneguda com a «terrassa de Barbarroja»

Aquest divendres vint-i-nou de juliol, la cantant Maria del Mar Bonet ha ofert un recital al nostre terme municipal, dins el marc del cicle d’activitats culturals «Nits a la fresca» organitzat per l’ajuntament d’Andratx.L’esdeveniment ha tingut lloc a la possessió de Son Mas, a la popularment coneguda com a «terrassa de Barbarroja«, davant unes dues-centes persones, molt entusiastes en tot moment.

S’ha pogut escoltar el concert «Saba de terrer«, homenatge al poeta, escriptor i religiós Rafel Ginard i Bauçà ( 1899-1976 ). Autor del monumental recull Cançoner popular de Mallorca, obra que recull més de quinze mil melodies i cançons populars de l’illa.

Demostrant una bona condició física i vocal malgrat la seva edat, la cantautora ha deixat un molt bon sabor de boca als assistents.

Esperem que les «Nits a la fresca» de l’any qui ve tinguin el mateix nivell.

Bernat Jofre i Bonet.