Opiniones

Sa Coma: per un aparcament digne

Ho faig amb l’esperança de que algun tècnic la pugui analitzar, a veure si és viable o no

Sa Coma i Son Curt són dos bells paratges del nostre municipi#fempoble

Com que poder hi pot haver gent que no ho sàpiga, són els dos llogarets que trobam immediatament després de la rotonda, si prenem la carretera del Capdellà. Degut a la sobrepoblació d’aquest municipi – tambè una regulació urbanística més que opinable – els problemes d’aparcament a amdós llocs són més que evidents. En aquests moments, és habitual trobar ocupada la meitat de la carretera des de la primera corba després de la rotonda fins a la sortida de Son Curt.


Comprovat aquest fet, exposo una idea com a possible solució d’aquesta mancança. Ho faig amb l’esperança de que algun tècnic la pugui analitzar, a veure si és viable o no. Com saben, la recent aprovació de les Normes Subsidiàries andritxoles ha suposat un punt d’inflexió important a la història del municipi. Ara ja tenim una eina amb la qual poder treballar a nivell urbanístic: abans, no se’n tenia cap.


És per això que no seria descabellat demanar una modificació puntual de les NN.SS per a construïr un aparcament de dos pisos a l’entrtada de Sa Coma venint des d’Andratx, a mà dreta. A l’altra banda del carreró del popular restaurant “Ca’n Paco”, al davant del bloc de pisos clar. El desnivell és suficient com per a ser aprofitable. No conec el propietari, però seria bo per a tota la comunitat que l’Ajuntament hi contactàs. Començant algun tipus de negociacions per a establir-hi el conveni que fes falta per a l’establiment d’un acord de col·laboració entre parts. I que el necessari aparcament de Sa Coma fos una realitat.

Res, és una idea. #fempoble

Bernat Jofre i Bonet


A %d blogueros les gusta esto: