29/09/2022

Son Mas dicta el precinte cautelar de la zona verda pública del carrer Castanyetes a Cala Llamp

En aquests moments, hi ha oberta una investigació liderada per la Policia Local per esclarir els fets

L’Ajuntament d’Andratx ha dictat el precinte cautelar de la zona verda pública ubicada al carrer Castanyetes, a Cala Llamp, i la suspensió de les obres després d’haver detectat l’acumulació de materials de construcció, la tala d’arbres i l’obertura d’una pista forestal modificant el terreny.
En aquests moments, hi ha oberta una investigació liderada per la Policia Local per esclarir els fets

En aquests moments, hi ha oberta una investigació liderada per la Policia Local per esclarir els fets. El consistori andritxol està valorant donar compte a Fiscalia dels danys ocasionats a la zona verda municipal.D’aquesta manera, segons detallen en un comunicat de premsa, l’ajuntamen demostra la seva aposta ferma contra l’urbanisme descontrolat, es compromet a seguir vigilant i adverteix que actuarà amb contundència.

Cal recordar que es tracta d’una zona sensible que haurà d’assumir demolicions de quanties milionàries