29/09/2022

Practiquem bé l’esport

Temps d’il·lusions, sien per a petits o grans. Aficionats al futbol, bàsket o petanca. Però per practicar bé una modalitat esportiva
#fempoble

S’acosta el setembre, i amb ell l’inici de les diferents lligues que cada cap de setmana ompliran els nostres recintes esportius fins el maig-juny. Temps d’il·lusions, sien per a petits o grans. Aficionats al futbol, bàsket o petanca. Però per practicar bé una modalitat esportiva, faria falta que les seves instal·lacions estiguessin en ordre. Vestides correctament i al punt. Mantingudes.

Seria interessant i senyal de progrés que algú – qui pertoqui – posàs fil a l’agulla a la situació. I deixàssim de veure porteries amb xarxes foradades, cistelles de bàsquet desfilassades o el Camp municipal de Sa Plana cremat per absència d’aigua. Això significaria que l’esport i els que el practiquen signifiquen alguna cosa. I que – de pas – els perills de lesió es reduirien a l’estricte exercici del cos. No a l’estat del terreny de joc.

Moltes gràcies.
Bernat Jofre i Bonet