Andratx

L’Ajuntament d’Andratx reobri les oficines d’informació turística del municipi

A la reobertura hi han assistit la batlessa d’Andratx, Estefanía Gonzalvo, i la regidora de Turisme, Juana Dols

L’Ajuntament d’Andratx ha reobert avui, en horari seguit i diari, les quatre oficines d’informació turística situades a Andratx, al Port, a Camp de Mar i Sant Elm per tal de garantir aquest servei a tots els visitants del municipi després que duguin des del passat mes de novembre oferint un servei intermiten.
D’aquesta manera, el consistori aposta per oferir i garantir un servei d’informació turística del municipi de qualitat i incorpora quatre informadores que estaran de 9 h a 16 h de dilluns a divendres a Andratx, al Port i a Camp de Mar mentre que Sant Elm obrirà de diumenge a dijous en el mateix horari.

A la reobertura hi han assistit la batlessa d’Andratx, Estefanía Gonzalvo, i la regidora de Turisme, Juana Dols.

“Hem fet feina des del primer dia que som al consistori per revertir la situació a les oficines turístiques, no podiem consentir que els visitants d’Andratx no rebin el servei d’atenció que mereixen ni podiem seguir perdent l’oportunitat que els turistes no tenguessin a l’abast tota la informació del que pot oferir el nostre municipi”, ha explicat Gonzalvo.


Per la seva banda, Dols ha afegit que “els horaris d’atenció al visitant s’adapten a la perfecció a les necessitats de totes les zones i animam també als residents a Andratx que facin ús d’aquest servei per conèixer la informació lúdica i cultural al municipi” a més “seguirem fent feina per ampliar horaris i dies d’obertura de cara a la temporada turística de l’any que ve”.


A %d blogueros les gusta esto: