Andratx

Son Mas aprova una reducció fiscal

El coeficient de l'IBI es reduirà del 52% al 0,495% acostant-lo al mínim del 0'4% marcat per llei en els béns de naturalesa urbana

Andratx abaixa l’IBI, l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica i l’Increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana

El Ple Ordinari de l’Ajuntament d’Andratx ha modificat les ordenances fiscals reguladores corresponents a l’Impost sobre Béns Inmobles, l”Impost sobre vehicles de Tracció Mecànica i l’Increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana més congut com ‘plusvàlues’ per tal d’aprovar la baixada d’aquests tributs.

Així, el coeficient de l’IBI es reduirà del 52% al 0,495% acostant-lo al mínim del 0’4% marcat per llei en els béns de naturalesa urbana. D’aquesta manera, el consistori deixarà d’ingressar 732.259 euros anuals.

Pel que fa a la taxa sobre Vehicles de Tracció Mecànica, els turismes, els ciclomotors, les motocicletes fins a 125cc, les de més de 125cc fins a 250 cc, les de més de 250 cc fins a 500cc, les de més de 500 cc fins a 1.000cc i les de més de 1.000cc veuran reduït el coeficient d’increment del 2 a l’1,8. Aquesta rebaixa suposarà 90.000 euros menys de recaptació a les arques municipals cada exercici.L’impost sobre l’Increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana, les ‘plusvàlues’, passaran del 28% al 25% suposant 140.000 euros menys de recaptació i les transmissions per part d’un descendent de primer grau o adoptat, se reduiran del 85% al 75%.

A %d blogueros les gusta esto: