08/02/2023

Obres i responsabilitat

Per tant, si la ciutadania ha de cercar responsables de l’estat actual de la infraestructura que passa baix de Son Fortuny ho té fàcil…

Aquestes setmanes es parlarà molt d’obres i de retencions al nostre terme municipal. Segurament, més d’un càrrec públic estarà temptat de queixar-se sobre la «desídia del Consell de Mallorca».

Abans de fer-ho, potser seria positiu fer la següent reflexió : un túnel no s’espenya en quatre anys. Ni en vuit, i possiblement dotze. Però si els responsables polítics no n’ordenen un manteniment tècnic adequat i decideixen gastar els diners en altres curolles ( autovia fins a Campos, per exemple ), després passa el que passa. Per tant, si la ciutadania ha de cercar responsables de l’estat actual de la infraestructura que passa baix de Son Fortuny ho té fàcil: que repassi els governs al Consell de Mallorca. Analitzi el seu color polític. Miri qui governava quan es va decidir adobar de manera valenta la connexió de Peguera… i qui no va fer gran cosa. I en tregui les seves pròpies conclusions sobre qui és el responsable real de les nostres involuntàries excursions pel coll de n’Esteve a partir de la setmana qui ve.

Moltes gràcies. 
Bernat Jofre i Bonet