Andratx

Andratx participa en la campanya «Recicla per elles» per combatre el càncer de mama

La iniciativa solidària també ha estat presentada a Andratx

Ecovidrio transformarà els envasos de vidre depositats a aquests contenidors en una donació a la Fundació Sandra Ibarra de solidaritat contra el càncer.

La campanya recaptarà fons per a la investigació contra el càncer de mama a través de 18 contenidors de color rosa que s’instal·laran als municipis de Son Servera, Muro, Andratx, Pollença, Es Migjorn Gran, Alaior, Formentera, Sant Antoni i al nucli de Can Picafort (Santa Margalida).

Les Illes Balears són la comunitat líder de l’Estat en reciclatge d’envasos de vidre. El 2021, se’n van reciclar 42.839 tones, una mitjana de 36,5 kg per habitant. Pel que fa a la taxa de contenidors, l’arxipèlag en té, de mitjana, un per cada 204 habitants, comptant amb un total de 5.756 iglús arreu del territori.

Ecovidrio transformarà els envasos de vidre depositats a aquests contenidors en una donació a la Fundació Sandra Ibarra

A %d blogueros les gusta esto: