Andratx

Homenot d’Andratx

Deixa una extensa i coneguda família a la Vila

Som a Barcelona, i em comuniquen que Pep Borràs és mort. Josep Pla, el genial escriptor empordanès, escrigué una sèrie de semblances de seixanta personatges públics del seu temps. Des d’aleshores, quan xerram d’algú que sobresurt damunt una comunitat, parlam d’un homenot. No crec que hi hagi molta discussió en que amb Pep Borràs despedim un autèntic homenot d’Andratx.

Compromès amb la vida del poble. Fos des de la seva vessant esportiva ( jugador, entrenador i directiu del C.E. Andratx ), política – fou regidor en un dels primers ajuntaments democràtics – com artística, en la seva faceta d’home de comèdia amb l’Agrupació Artística Andritxola ( AGARA). Les seves actuacions al desaparegut «Teatro Argentino» o al de «Sa Teulera» encara són recordades.

Deixa una extensa i coneguda família a la Vila.

Descansi en Pau.

Bernat Jofre i Bonet 

A %d blogueros les gusta esto: