Andratx Politica

L’Ajuntament d’Andratx desmenteix les acusacions de vulneració de drets per part d’UP

El Consistori demana a la senyora Porcel que “no faci un ús tergiversat de la realitat i que deixi de calumniar a l'equip de govern”

L’Ajuntament d’Andratx desmenteix taxativament les acusacions abocades sobre la batlessa, Estefanía Gonzalvo, per part de la regidora de l’oposició d’Unides Podem, Ana Maria Porcel, en les que l’acusa d’obstruir la seva tasca de control a l’equip de govern i de vulneració de drets

Segons indiquen en un comunicat, “aquest Consistori vol aclarir que són acusacions totalment falses donat que el decret de batlia en cap moment li denega l’accés a cap expedient d’informació municipal. Tot el contrari, se li ha donat accés a tots els expedients que sol·licita”.

A més, “cal recordar que el funcionament a l’administració pública local no és a voluntat dels regidors. Recordam que quan un regidor a l’oposició demana accés a un expedient l’equip de govern li ha d’autoritzar. Aquesta primera passa es va produir i la senyora Porcel va poder consultar tota la informació que va desitjar”.

En el comunicat afegeixen, “per raons que aquest Consistori desconeix, la senyora Porcel vol tornar a accedir als expedients. Per això, el decret de batlia esmentat demana els motius pels quals es vol tornar a consultar i es sol·licita informació més acurada del període temporal a revisar.

Per a acabar, des de la Casa Consistorial sol·liciten “que no es faci un ús tergiversat de la realitat i que es deixin d’abocar calumnies i mentides sobre qualsevol dels membres de l’equip de govern”.


A %d blogueros les gusta esto: