Andratx

Les obres al túnel de Son Vic continuen durant unes setmanes més

En principi, s’havia demanat finalitzar les obres de Son Vic dins els primers dies del mes de març, però estem fent tots els esforços possibles per poder acurtar encara més aquesta data

Túnel de Sa Coma: L’actuació en aquesta infraestructura s’està finalitzant al llarg d’aquests dies i està previst poder obrir el dilluns, 20 de febrer, a les 8 del matí

Mobilitat i Infraestructures anuncia que el dilluns 20 de febrer, a partir de les vuit del matí, obrirà el túnel de Sa Coma, ja que l’actuació en aquesta infraestructura s’està finalitzant. Aquesta obertura serà definitiva i es podrà circular en els dos sentits (Palma-Andratx/Andratx-Palma) les 24 hores del dia.

Túnel de Son Vic

Les obres al túnel de Son Vic continuen durant unes setmanes més, tal com ja estava previst i es va acordar en les reunions que s’han mantingut al llarg dels darrers mesos amb el teixit empresarial i associatiu, veïns, veïnes i els ajuntaments d’Andratx i Calvià. «En principi, s’havia demanat finalitzar les obres de Son Vic dins els primers dies del mes de març, però estem fent tots els esforços possibles per poder acurtar encara més aquesta data i obrir definitivament també Son Vic abans del que estava previst», ha afirmat el conseller Iván Sevillano.

Sevillano ha volgut a més recordar que «sempre havien dit que volien finalitzar aquestes actuacions al mes de març, abans de la següent temporada alta, i estem complint». El conseller ha afegit que «estem molt orgullosos de demostrar que fer política amb la gent és possible. Quan vàrem començar les obres i aquestes reunions, el que ens va demanar la ciutadania va ser desenvolupar les actuacions durant els mesos d’hivern, per això varen acurtar les obres al llarg de l’estiu i també a les festes de Nadal i les varen anar reprenent en coordinació amb les associacions veïnals, els teixits empresarials. Aquestes reunions obren la porta cap a una nova forma de fer, però també d’entendre la política, no només per a la gent, sinó amb la gent».

Les reformes integrals dels túnels de Sa Coma i Son Vic suposen unes de les inversions més grosses del departament de Mobilitat i d’Infraestructures

Cal recordar la importància i la necessitat d’aquestes intervencions als túnels de Peguera per la seguretat de tota la ciutadania. «Les reformes integrals dels túnels de Sa Coma i Son Vic suposen unes de les inversions més grosses del departament de Mobilitat i d’Infraestructures de tota la legislatura, amb un pressupost de més de sis milions d’euros. Després d’anys amb uns túnels antics i precaris comptarem amb unes infraestructures noves, modernes i molt més segures», ha conclòs el conseller de Mobilitat i Infraestructures.


A %d blogueros les gusta esto: