Opiniones

Campions

Ara és hora de festa i celebracions. De recepcions i medalles, potser. Fotografies amb polítics, probablement…

Des de “Sa Plana” escric aquestes línies: finalment, i després de molt patir, el Club Esportiu Andratx s’ha proclamat del seu grup de Tercera Divisió. Per tant, s’ha guanyat el dret a pujar de categoria : II a RFEF. Endemés , com a campió de grup, a disputar la Copa del Rei.

Ara és hora de festa i celebracions. De recepcions i medalles, potser. Fotografies amb polítics, probablement. Però ningú ens ha de fer oblidar que el futbol és, bàsicament, un negoci sense escrúpols. On els campions d’avui podrien ser els oblidats del demà. Si l’entitat blava vol realment disputar la nova categoria i no passar pena l’any qui ve, haurà de fer un pensament sobre la continuïtat de certs jugadors. També de contractar-ne d’altres. Això vol dir inversió. És la llei del futbol. I de quasi tots els esports d’equip: la competivitat no és compatible amb els sentimentalismes.

Per ara, a disfrutar. Enhorabona, campions!

Bernat Jofre i Bonet

A %d blogueros les gusta esto: