Autonòmic

Medi Ambient destina 120.000 € al foment d’activitats d’educació ambiental

Es prioritzen sis eixos temàtics entre els quals l’emergència climàtica, la biodiversitat i el voluntariat ambiental

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) s’ha publicat, aquest dijous, la convocatòria pública d’enguany d’ajudes al foment d’activitats d’educació ambiental a les Illes Balears a favor d’entitats sense ànim de lucre. La convocatòria compta amb un pressupost de 120,000 €.

La convocatòria d’enguany pot subvencionar activitats i projectes d’educació ambiental com:

  • Projectes de sensibilització i informació sobre problemes ambientals
  • Conscienciació destinada a estimular hàbits i conductes individuals i col·lectives més respectuoses amb el medi ambient
  • Divulgació, mitjançant l’elaboració i la distribució de material, sobre els valors i els problemes del medi ambient
  • Formació dirigida als sectors de la societat afectats o implicats en la resolució de problemes ambientals.

Els eixos temàtics prioritaris per a aquesta convocatòria són: l’aigua, l’economia circular, el consum responsable, la biodiversitat, l’emergència climàtica i la participació i voluntariat ambiental.

Les activitats s’hauran d’haver realitzat en el termini comprès entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2023 i estar enfocades a sis eixos temàtics concrets: l’aigua, l’economia circular, el consum responsable, la biodiversitat, l’emergència climàtica, així com la participació i voluntariat ambiental.

La subvenció per a cada activitat o projecte pot ser d’un màxim del 75% del pressupost previst per a l’activitat o el projecte subvencionat, amb un quantia de com a màxim 6.000€

L’any passat se seleccionaren 41 projectes. Els temes més freqüents que tractaren foren la biodiversitat, la gestió dels residus i el consum responsable.


A %d blogueros les gusta esto: