s'Arracó / Sant Elm

El Govern projecta un pavelló amb quatre aules noves per al CEIP Els Molins de s’Arracó

El CEIP Els Molins es va construir l’any 1995 com un centre incomplet d’una unitat d’educació infantil i dues unitats d’educació primària

Amb la construcció del nou pavelló – inclou quatre classes noves – es pot procedir a la retirada de tres aules modulars, vella aspiració de l’APIMA del CEIP Els Molins.

La declaració impulsa la tramitació administrativa del projecte i considera la parcel·la d’ús docent. Es dotarà el CEIP Els Molins d’un pavelló amb quatre aules noves i es podran retirar tres aules modulars

El Consell de Govern ha aprovat declarar inversió d’interès autonòmic el projecte d’ampliació del CEIP Els Molins, amb la consideració d’equipament públic educatiu en sòl urbà. Aquestes instal·lacions estan ubicades en la parcel·la cadastral identificada amb el núm. 07005A014006030000RO, ubicada en el terme municipal d’Andratx.

L’article 7 del Decret llei 1/2018, de 19 de gener, de mesures urgents per a la millora i/o l’ampliació de la xarxa d’equipaments públics d’usos educatius, sanitaris o socials de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que un equipament públic d’ús educatiu es considera com una inversió d’interès autonòmic quan així ho declari expressament el Consell de Govern de les Illes Balears. La declaració d’inversió d’interès autonòmic implica un impuls preferent i ràpid en els diferents tràmits administratius davant qualsevol administració de les Illes Balears.

El CEIP Els Molins es va construir l’any 1995 com un centre incomplet d’una unitat d’educació infantil i dues unitats d’educació primària. Actualment, el centre té en funcionament tres unitats d’educació infantil i sis unitats d’educació primària, amb un total de 74 alumnes. Per atendre aquest increment de grups, es van instal·lar tres aules i dos banys modulars.

En aquests moments, la Conselleria d’Educació i Formació Professional, per mitjà de l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC), està finalitzant la redacció del projecte d’execució de l’ampliació del centre existent.

Un nou pavelló amb quatre noves aules

El projecte d’ampliació consisteix en la construcció d’un pavelló exempt que alberga quatre aules, un passadís exterior cobert i un espai exterior com a extensió d’aula. Aquest projecte consisteix en la construcció de tres aules d’educació infantil, que incorporen un bany, i una aula polivalent que es pot destinar a psicomotricitat o menjador amb un petit office-cuina que permeti albergar un servei de càtering.

Actualment, l’edifici existent té una superfície construïda de 362,70 m2, i amb l’ampliació tindrà una superfície construïda de 405,05 m2.

Aquesta ampliació permetrà la retirada de les tres aules i els dos banys modulars que el centre té actualment.


A %d blogueros les gusta esto: