El poble blau

Era una vegada un poble on totes les iniciatives municipals es tenyien de blau.

BLAU

Si hi havien festes, les pancartes eren d’aquest color. Si el seu ajuntament modificava la web institucional, sorgia l’anyil per art de màgia. Que es reposaven una part de les cadires del teatre municipal? Atzurs, per suposat. Encara que les altres fossin vermelles. Potser els regidors eren seguidors del F.C.Barcelona, i no ho havien dit a ningú. En tot cas, la predilecció pel blavós en les seves múltiples formes començà a ser una part inconfusible del terme municipal. On el partit hegemònic tenia – no podia ser d’altra manera – el blau com a divisa.

Bernat Jofre i Bonet 

Previous post Denuncian actos vandálicos en la Torre del Cap Andritxol
Next post El Consell de Mallorca reclama una millora del transport públic