| Entrevistas a l@s candidat@s

Entrevistas a los diferentes candidat@s de las seis formaciones políticas que concurren a las elecciones municipales de Andratx.

Aprofitant les eleccions municipals , a l’equip de http://www.vilaAndratx.com se li va ocórrer reeditar una idea assajada a la mítica “TVAndratx”. Plantejar un mateix qüestionari als partits polítics que hi concorrien. És de subratllar la bona predisposició de tots els participants a les eleccions a ser entrevistats.

Amb un límit de temps, no obligatori però altament recomanat: com a molt, vint-i-cinc minuts. Les entrevistes es feren durant la segona setmana de maig a la possessió “Son Esteve”. D’entrada, l’equip demana disculpes per les petites imperfeccions tècniques que es poden observar.

Però també d’una altra casta. I és que tant l’editor de l’entrevista com el seu presentador volen disculpar també la diversitat en el minutatge final. S’agraeix la capacitat de síntesi i esforç d’anàlisi de tothom, però molt especialment als qui saberen resumir les seves idees en un temps adient. Senyal de bona preparació. Enhorabona.

No se sap si després de les eleccions hi podria haver una segona part. Informant dels pactes arribats o no. Però en tot cas, estaria molt bé que aquest contacte amb la ciutadania no s’aturàs i fins d’aquí quatre anys. Sinó que es mantingués de manera estable.

Katia Rouarch y Llorenç Suau

Katia Rouarch y Llorenç Suau. El Pi d’Andratx

Jonathan Castro y Aina Maria Porcel

Jonathan Castro y Aina María Porcel. Unides Podem Andratx

Gaspar Palmer y Ángel Hoyos

Gaspar Palmer y Ángel Hoyos. Ciudadanos Andratx

Joan Manera y Ruth Mateu

Joan Manera y Ruth Mateu. Més per Andratx

Estefanía Gonzalvo y Jaume Porsell

Estefanía Gonzalvo y Jaume Porsell. PP Andratx

Toni Mir y Margarita Esteva

Toni Mir y Margarita Esteva. PSIB-PSOE Andratx