Andratx C.E.: ja hi tornam a ser

Enguany tornarem a disputar la Copa del Rei: el campionat de Tercera Divisió atorga aquest dret

Una temporada més, el primer equip del C.E. Andratx ha començat la competició. Una altra vegada, a IIª RFEF. Per ara, felicitacions sinceres: imbatuts. Però tinguem memòria: fa dos anys arribàrem a anar segons. Després, va passar el que va passar. Peus al terra: objectiu, permanència. Tot l’altre, accessori.

Enguany tornarem a disputar la Copa del Rei: el campionat de Tercera Divisió atorga aquest dret. Per cert: si ens tocàs un equip punter, no s’hauria de cometre el mateix error que fa dos anys i intentar jugar a Sa Plana.

És ben possible que el contrincant ofereixi una quantitat de diners significativa per jugar en un estadi d’herba natural. Aleshores es parlà de 30.000,00€, la recaptació de l’Estadi Balear i el lloguer d’aquest. El més assenyat seria acceptar el tracte. Que aquestes oportunitats, en aquestes categories, no solen passar dues vegades.

Sort i encerts.

Bernat Jofre i Bonet

Previous post Andratx saca a licitación la redacción del proyecto del futuro pabellón de “Es Vinyet”
Next post Denuncian la destrucción de un marge catalogado en Sant Elm