Opiniones

Per Nadal… tot s’hi val?

Aquests dies haurien de ser bons per pensar entre tots si com a societat realment anam ben encaminats

Abans de tot, desitjar unes Bones Festes a tothom. Es sigui o no creient: es tracten d’uns dies de benaurança i bona voluntat. Però que entrem en aquest esperit un tant infantil no vol dir que ho haguem de deixar passar tot. Ni molt manco: entre poc i massa, la mesura passa, ja ho diuen.

Aquests dies haurien de ser bons per pensar entre tots si com a societat realment anam ben encaminats. Si tot val per fer valer els nostres punts de vista. Pel que es veu, hi han andritxols i andritxoles que no tenen cap mania en denunciar amics de fa desenes d’anys per aconseguir una finalitat política. Els primers pronunciaments judicials poden sortir abans de les eleccions municipals. Què diran els denunciants si el Ministeri Fiscal i la jutgessa instructora s’acaben deshinibint per manca de proves?

Pronunciaments judicials

Què passarà amb els denunciats si el jutge o jutgessa els hi atorga la raó? Qui els tornarà la mala estona passada? Els denunciants, que fins fa molt poc eren íntims amics d’algun dels encausats?

En tot cas, ho veurem aquest any que entra. Però ens deixa una lliçó: per Nadal -ni mai- no tot s’hi val. Després venen les eleccions, i surten les sorpreses. Natural: ningú vota els egoïstes. Ni els que acusen en va.

Bones festes.
Bernat Jofre i Bonet

A %d blogueros les gusta esto: