Andratx en positiu: de la Local al Conveni

Ja fa unes setmanes que hem entrat en el 2023. Per celebrar-ho, podríem enumerar un parell de fetes agradables, constructives. Que ens haurien d’alegrar a totes i a tots . Això darrer en teoria, perquè sempre hi ha algú que mai està content. Comencem:

1. A la fi s’ha trobat una persona competent i dialogant com a cap de la Policia Local d’Andratx.

2. Tal contractació ha reactivat l’ànim policial: el bon ambient pareix haver tornat al quarter dels “municipals”. Excel·lent.

3. És possible que el bon humor també estigui relacionat a altres herbes. Però ara no és el moment….

4. De resultes d’aquest canvi de paradigma – i potser de les altres herbes – certs policies que havien partit del terme cap a altres municipis estan tornant.

5. No són encara els agents necessaris, però ens podem donar per satisfets per sentir-nos un altre pic protegits.

6. Les festes de Sant Antoni es varen poder celebrar amb normalitat. Ja era hora.

7. Andratx reconeix el talent de l’escriptor Tòfol Serra amb una original exposició. També amb la dedicació d’un carrer del Port. Molt bona idea.

8. A la fi el passeig peatonal entre Andratx i Camp de Mar està operatiu. Els excursionistes i pocs turistes que hi han ara ja hi passen. “Operatiu”, que no finalitzat: manquen uns acabats davant la dessaladora.

9. No es tracta d’un tema andritxol. Però s’hauria de celebrar que s’ha arribat a un acord per a la renovació del Conveni d’Hosteleria. Amb un increment del 8,35% en dos anys que beneficiarà de manera directa a prop de dues mil famílies andritxoles. Que es diu depressa.

10. I si som sincers, l’altre punt positiu és que les festes acaben. Torna la normalitat… i les “operacions bikini”.

Bernat Jofre i Bonet

Previous post Joan Bordoy i Gibert, un pastor conscienciat a Andratx
Next post Andratx se promociona en FITUR como destino vacacional familiar